Några snabba med
Mariana Valderrama

When upsetti, eat spaghetti
Hon älskar musik, mat, vin och människor. Sedan är Mariana General Manager hos vår syster också, Hotel Bellora. Vad rör sig i hennes huvud?

Du har också en annan karriär på sidan, DJ Don’t Quit Your Dayjob. Senast för ett par veckor sedan var du nere på systerhotellet MJ’s i Malmö och spelade. Hur är MJ’s?
M –
Vågar vi verkligen kalla det karriär!? Men fantastiska MJ’s är fullt av liv och rörelse med härliga människor som alla bidrar med kul, avslappnad stämning. Sen är det god mat också. Glada människor och god mat – min favoritkombo!

Vilket är det bästa bandet just nu?
M – 
Löpbandet skulle jag nog säga. Vi har ju precis byggt en boxing club i världsklass på Bellora så jag tänkte adressändra dit. I hörlurarna spelar jag gärna Peggy Gou och låtsas att jag är lika fräck.

Och vad läser du just nu?
M – 
Arbetsrapporter, arbetsrapporter och mer arbetsrapporter. Rafflande läsning med idel lyckliga slut!

Råkar veta att din favoritstad är Rom. Vad gör du med 24 timmar i Rom, och vilken restaurang äter du middagen på?
R – I Rom kramar jag min bästis och hennes familj, parkerar jag mig på Roscioli, dricker vulgära mängder Franciacorta, siciliansk Nerello Mascalese och beställer alldeles för mycket caponata.

Du spenderar ju mycket av din yrkesmässiga tid på hotell, men hur får man dig imponerad när du bor på hotell?
M – Jag blir imponerad när jag får allt det där jag inte visste att jag ville ha. I Köpenhamn bodde jag på Hotel Sanders nyligen. Inga krusiduller, bara fantastisk service och leverans!

Buffelmozzarella eller burrata?
M – Burrata. Varför nöja sig med buffelmjölk när du kan få buffelmjölk och grädde!?

Hugo eller Aperol Spritz?
M – 
Hugo. 2019 är året när Ernst lär svenska folket hur man gör en Hugo (och då har folk druckit det sedan 2017 på Cielo). Kom ihåg var du hörde det först!

DJ Don’t Quit Your Dayjob
Bellora Boxing Club
Livet på MJ’s
Yes