Boka bord

Vilka dagar
ser vi dig?

BRASSERIE LIPPS LUNCHER HAR STÄNGT!

Vi ser fram emot att välkomna dig snart igen, till något annat spännande!

Under tiden vi förbereder oss för det så hälsar vi dig varmt välkommen till Hotel & Ristorante Bellora.

Tack och på återseende!

tack för allt!

 

 

Vad händer hos oss?

[instagram-feed]
Boka bord

TACK!

Kära vänner

För oss var det en dröm som gick i uppfyllelse, en fjäder i hatten den dagen vi fick nycklarna till legendariska Brasserie Lipp. Vi är alla, på ett eller annat sätt, uppväxta här och vi – precis som hela vår stad – har formats till de vi är i dag genom att hänga här i tid och otid.

Ingen kan säga att vi inte har haft roligt på vägen. Tusentals luncher, en miljon musselskal, väldigt många liter vin, en uppsjö av spritflaskor, spontandanser och styrdanser samt en och annan chicken thai…!

Allt hanterat med kärlek och passion av människor som brunnit – och fortsätter att brinna –för ett yrke, en livsstil och en tradition. Hatten av för oss, för alla de som burit fat och vinflaskor på dessa golv – och för alla de gäster som år efter år fått uppleva denna magi.

Så många berättelser, så mycket kärlek sitter i dessa väggar.
Brasserie Lipp är ett kulturminne, ett liv, flera liv. Här har människor träffats, skapat små och stora historier, hittat varandra, uppvaktat varandra och lämnat varandra i över 36 års tid!
Det är något ganska unikt.

Men. Vi tror att tiden nu är kommen för att låta en ny tradition ta sin början i denna anrika lokal. Vår vackra dam på Göteborgs paradgata är redo för en välbehövlig pension, någonstans i Provence där hon kan sitta och lukta på lavendeln och doppa sina trötta fötter i det ljumna Medelhavet.

Vi hade alla ambitioner att låta henne göra en grandios sorti till nyår innan vi lämnade plats för nya möjligheter. Men livet vill annorlunda och den pandemi som nu lamslagit hela världen medför att vi väljer att stänga tidigare än planerat.
Vi behöver alla ta restriktionerna på allvar och göra vad vi kan för att låta detta bli något övergående så att vi snart kan träffas igen och skapa nya minnen.
Och let’s face it – vår franska dam trivs bäst sena kvällar bland glada människor som uppskattar livets goda lika mycket som hon.

Vi förbereder oss för att snart välkomna någon annan till denna anrika adress – och vi hoppas och tror att ni kommer gilla henne lika mycket!

Stor kram från Brasserie Lipp

Boka
bord

Brasserie Lipp har stängt

Nyhetsbrev

[gravityform id=”1″ title=”false” description=”false” ajax=”true” /]