Veckans luncher

Lunch2019-02-18T09:10:00+00:00
Boka bord

Vilka dagar
ser vi dig?

Vecka 8

Dagens veg 115 kr
Dagens kött 125 kr
Dagens fisk 130 kr

Psst… du vet väl att du får ett glas Champagne för 90 kr på lunchen?

MÅNDAG
VEG Pasta med tomatsås, mozzarella, basilika, hasselnötter
FISK Panerad torsk, dillpotatismos, kapris, rödbetor
KÖTT Baconlindad köttfärslimpa, rostade rotfrukter, gelé, salviasky

TISDAG
VEG Kikärtsbiff, ratatouille, chili, vitlök, kapris
FISK Halstrad lax, nudlar, citron, soja, ingefära
KÖTT Stekt rimmat fläsk, råraka, lingon

ONSDAG
VEG Rostad rödlök fylld med ädelost, rotfrukter, gräslökshollandaise
FISK Stekt strömming, mos, lingon, brynt persiljesmör
KÖTT Långbakad högrev, Karl-Johansvamp, lök, gnocchi

TORSDAG
VEG Friterad blomkål sweet n’ sour, grönsaksris, chilimajo
FISK Fisk- & skaldjurssoppa – Pannkakor med Nutella
KÖTT Fläskpiccata ‘Milanese’, tomatsås, saffransris, Parmesan

FREDAG
VEG Steambuns, grillad aubergine, sesamaioli, jalapeños, koriander
FISK Ångad koljafilé, svamp, vitvinssås, duchesse
KÖTT Kycklingköttbullar, Parma, dragonsås

Alltid
på lunch

Varmrätt

Meny Express – grillad entrecôte, pommes och bearnaise 165 kr
Lipp’s bowl med lax eller tofu, teriyakinudlar, sojabönor, avokado, limemajo 195 kr
Råbiff, äpple, sticklök, Parmesan, dragonmajo, crostini 165 kr

Sött

Glass 30 kr
Crème brûleé 55 kr 
Chokladtryffel 25  kr

En lunchinstitution
i Göteborg

I alla år har Lipp varit en självklar restaurang att äta lunch på för både Göteborgare och turister tack vare vällagad mat, spännande menyer och populär salladsbuffé.

Vi serverar lunch fram till 14.30. Vi tar emot drop-in men för att säkra platserna rekommenderar vi alltid att boka bord.

Är du nyfiken på vem det är som ligger bakom våra omåttligt populära luncher?
Stilla nyfikenheten och läs mer här.

Veckans lunchmeny

Vad händer hos oss?

Boka bord

KÖKETS
ÖPPETTIDER

Lunch

Måndag – Fredag 11.30-14.30

Lördagslunch

Lördag 12.00-16.00

Middag

Måndag – lördag från 17.00

Boka
bord

Brasserie Lipp är en kontantfri restaurang.

Nyhetsbrev