Boka bord

Vilka dagar
ser vi dig?

DAGENS KÖTT 135
DAGENS FISK 135
VECKANS VEGETARISKA 130

VÄLKOMMEN PÅ LUNCH VECKA 44

Måndag

Dagens fångst med palsternackspuré & rostat vitlökssmör
Catch of the day, parsnip purée, butter with roasted garlic

Köttbullar med potatispuré, gräddsås & rårörda lingon
Meatballs with potato purée, creamy sauce and lingonberries 

Tisdag
Citronbakad lax med stuvad höstkål, äpple & friterad ostronskivling
Lemon baked salmon with creamy autumn cabbage, apple and fried oyster mushroom

Grillad Kyckling Africana
Grilled chicken Africana

Onsdag
Fish and chips med spenatsallad, picklad rödlök &
dillmajonnäs
Fish and chips with spinach salad, pickled onions and dill mayonnaise

Köttfärslimpa haricots verts frästa med bacon, potatispuré & gräddsås
Meatloaf, green beans and bacon, potato purée and creamy sauce

Torsdag
Havets Wallenbergare med klassiska tillbehör 
Swedish fish cake with classical accompaniments

Halv Special med grillad surdegsbaguette, smörigt mos, & skagenröra
Sausage with grilled sourdough baguette, creamy potato mash and shrimp mix

Fredag
Dagens fångst ”Doris” gurka, räka, dill & brynt smör
Catch of the day with cucumber, shrimp, dill and browned butter

Rosastekt kalvrostbiff ”Boeuf Bourguignon” med potatispuré smaksatt med tryffel  
Veal roast beef Bourgignon and potato purée flavored with truffles

VECKANS VEGETARISKA
Bakad rotselleri med getost, äpple, friterad grönkål & balsamico
Baked celeriac with goat cheese, apple, fried kale and balsam vinegar

 
 

Alltid
på lunch

SERVERAS VARJE VARDAG FRÅN 11.30

Jespers smörgåstårta 225
Fylld med skagenröra, toppad med kallrökt lax, picklade rödlök, ännu mera räkor & löjrom
With shrimps, mayonnaise, cold smoked salmon, pickled onion, even more shrimps and bleak roe

Salade Caesar 205
Grillad kyckling från Trollhättan, lagrad parmesan, bacon & tryffelsardeller
Grilled chicken, parmesan, bacon, truffle anchovies

Butcher’s cut 200g 225
Grillad ryggbiff med tomatsallad smaksatt med rökt olivolja, parmesanpommes och Sauce Choron
Grilled sirloin steak with tomato salad, french fries, Sauce Choron

Boka bord

KÖKETS
ÖPPETTIDER

Öppettider

Lunch:
Måndag och tisdag 11.30–14.00
Onsdag till fredag 11.30–14.30 med eftermiddagsmeny 14.30 – 17.00

Köket öppet kvällstid onsdag till lördag från kl 17.00

Lördagslunch 12-16

Söndagar stängt

Välkommen!

Boka
bord

Brasserie Lipp är en kontantfri restaurang.

Nyhetsbrev