Lipp
Loves
Cocktails

En modern bar, moderna cocktails

Moderna cocktails med en ambition om ’zero waste’ – vi slänger ingen del av något vi använder. Vi gör det inte komplicerat utan låter ingredienserna tala. Akvavit är en utmärkt bas vilket visar sig i drinkarna gjorda på Lipp’s Akvavit.

Senaste upplagan av vår cocktaillista kommer måndag 29 oktober.

Läs mer om vår barchef Sylvain ”Sly” Suzeau nedan.

Se cocktaillistan i pdf

Sylvain ”Sly” Suzeau

Uppväxt bland baguetter och ostar, en fransman som är född i Kamerun och som lever på vin och Pastis. I baren vill Sly att ha roligt och servera både klassiska och nyskapande drinkar, alltid med högsta standard oavsett vad som mixas ihop.

Sylvain vill att baren på Lipp skall vara en naturlig och levande destination och mötesplats där vi träffas och umgås över ett glas. För hans egen del är det ett glas vin eller Pastis, en dryck han brinner lite extra för, som gäller.

Redan för 18 år sedan började Sly’s bana inom restaurang och resan har varit lång. Det har även blivit mängder med tävlingar genom åren – just nu är han aktuell som finalist i årets bartender! Så sent som förra året blev det en tredjeplats. ”En bra bar för mig är en bar där bartendern lyssnar och förstår sina gäster, och på så sätt försöker uppfylla gästens önskemål.”

Santé!

KÖKETS
ÖPPETTIDER

Öppettider

 

Måndag till och med lördag öppet från kl 12.00

Välkommen!

Boka
bord

Brasserie Lipp är en kontantfri restaurang.